registering in different age groups

Nederlands hieronder/ Dutch below

In recent days we have been getting more and more questions about registering in 2 different age categories.  Through this message we want to provide clarity for everyone.  Registration in more than 1 age category is not allowed.  We do this because it is organizationally impossible to take into account traveling between sports halls between the matches.

 Do you have any other questions?  Please contact Tournament.bcvictoria@gmail.com

De laatste dagen krijgen wij steeds meer vragen over het inschrijven in 2  verschillende leeftijdscategorie├źn. Via dit bericht willen wij voor iedereen duidelijkheid scheppen. Het inschrijven in meer dan 1 leeftijdscategorie is niet toegestaan. Dit doen wij omdat het organisatorisch geen rekening gehouden kan worden met het reizen tussen sporthallen tussen de wedstrijden.

Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact op via Tournament.bcvictoria@gmail.com